Rijden in een Avis ArtCar

Rijden in een Avis ArtCar 9

Gratis een tijdje in deze kleurrijke auto rijden in een volgende vakantie?


Autoverhuurder Avis heeft enige tijd een wedstrijd gehouden waarbij Facebook-gebruikers een eigen ontwerp konden indienen voor een artistieke auto. Die wedstrijd is gewonnen door Andrea-Victoria Halbroth, alias Dea Vectorink, uit Duitsland. Zij won met haar bont gekleurde rozenmotief, geïnspireerd op tattoodesigns uit de jaren ’50. Door nu deel te nemen aan een nieuwe Avis Facebook winactie maakt iedereen kans op vijf dagen lang ‘gratis rijden’ in dit bijzondere en kleurrijke exemplaar. Meer informatie over de Facebook winactie of Avis is te vinden op apps.facebook.com/nl-avisartcar.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.