Strandhuizengids voor Frankrijk

Strandhuizengids voor Frankrijk 9
Het Frankrijk Huis heeft vandaag haar eerste E-magazine gelanceerd, met als thema terug naar zee. Hierin belicht ze het online boekbare zomeraanbod in de diverse Franse kuststreken, inclusief het eiland Corsica. Het bevat diverse links en toont filmpjes van de betreffende streek, accommodatie en zelfs een kijkje bij Het Frankrijk Huis achter de schermen.

“Het aanbod van accommodaties is geselecteerd op charme, design en kwaliteit. Oubolligheid is uit den boze; het gaat vooral om kwaliteit en sfeer. Het aanbod varieert van verblijf in een charmant of modern jasje en vakantieparken met oog voor stijl”, zo stellen de makers.

Die het blad verder omschrijven: “Een belangrijk aandeel vormt het eiland Corsica. Ook hier gaat het om een bijzondere collectie van villa’s, appartementen en hotels. Want Corsica kent nog een groot aanbod met een hoog ‘jaren zeventig’ gehalte. Maar stijl hoeft niet persé in een vijfsterrenverblijf te zijn. Als het gevoel maar goed is. Zoals in de simpele, originele strandhuisjes voor het echte Robinson Crusoë-gevoel aan de oostkust, charmante Corsicaanse hotelletjes in het binnenland en überhippe beachhouses aan de westkust. Rondreizen worden op maat gemaakt, om optimale flexibiliteit te kunnen bieden in vervoer (boot/vliegtuig), verblijf (hotel, huis) en reisduur.”

De zoekmogelijkheden op internet zijn inmiddels talrijk. “We merken echter dat de klant veelal door de bomen het bos niet meer ziet als hij/zij zoekt naar gewoon een leuke vakantiespot aan of bij de kust. Wij hebben die voorselectie al gemaakt”, aldus Michel Leijen, directeur van Het Frankrijk Huis. Naast het E-magazine is ook nog gewoon het vertrouwde papieren magazine te verkrijgen via info@frankrijkhuis.nl of telefonisch op 023 551 22 91.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.