Talentenjacht op Sprookjescamping


Caravans kunnen weer uit de stalling, de zakken met tentharingen leeggeschud. Op 30 maart opent Sprookjescamping de Vechtstreek haar deuren voor een nieuw seizoen ‘fantasierijk campingplezier’. Op deze camping kunnen kinderen niet alleen een sprookje van een vakantie beleven, maar ook hun creatief talent ontwikkelen: iedere avond kunnen de kinderen in het Sprokkeltheater hun talenten vertonen. Of het nu gaat om zingen, acteren of muziek maken, kinderen kunnen tijdens de vakantie ontdekken waar hun talenten liggen. Met de opening van het nieuwe kampeerseizoen geeft Sprookjescamping de Vechtstreek het startschot van de `12 provinciën talentenjacht´. Via deze landelijke talentenjacht gaat de Sprookjescamping op zoek naar het grootste (kleine) talent van Nederland.

Sprookjescamping de Vechtstreek hecht veel waarde aan de creatieve ontwikkeling van een kind. Op de camping wordt hier dagelijks een podium voor geboden, door middel van workshops en de dagelijkse theatervoorstelling waar kinderen aan mee kunnen doen. Van 30 maart tot en met 12 mei 2012 kunnen kinderen zich per provincie in de leeftijdscategorie 4-6 jaar of 7- 11 jaar inschrijven om hun talenten te vertonen. Op de website van de Sprookjescamping kunnen deelnemers via een button hun video uploaden op www.facebook.com/Sprookjescamping. Per provincie wordt het kind met de meest ge-like’te video uitgenodigd voor de finalewedstrijd op de Sprookjescamping op zaterdag 23 juni 2012. De jury kiest uit deze twaalf jeugdige talenten per categorie het grootste kleine talent van Nederland.

Op de 5-sterren Sprookjescamping de Vechtstreek staan de sprookjesvrienden iedere dag klaar om kinderen van 0 tot 11 jaar te vermaken. Het animatieteam biedt kinderen in verschillende leeftijdscategorieën een dagvullend programma met diverse activiteiten, zoals knutselen, vlotten bouwen of theater maken. Meer informatie: www.sprookjescamping.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.