TomTom is ‘welkom in Frankrijk’


Eigenaren met navigatieapparatuur van TomTom met plannen om naar Frankrijk te gaan hoeven volgens het bedrijf niet ongerust te zijn: TomTom bevestigt dat haar navigatieapparaten voldoen aan de Franse wetgeving over het gebruik van flitsermeldingen. Dit is heel simpel, met 3 stappen in vijf seconden is het apparaat conform de wetgeving. Wanneer men Frankrijk weer verlaat kunnen de flitsermeldingen via dezelfde procedure weer worden aangezet.

Om Nederlandse consumenten te helpen te voldoen aan de Franse wetgeving heeft TomTom de volgende stappen ondernomen:
TomTom heeft instructies voor haar klanten gepubliceerd met informatie over het aanpassen van de apparaten aan de nieuwe Franse wetgeving. Klanten vinden alle noodzakelijke instructies en informatie voor de update die voldoet aan de wetgeving op deze website
TomTom’s klantenservice zal alle vragen van consumenten over de nieuwe Franse wetgeving beantwoorden.

Achtergrond
De Franse regering heeft, per decreet, een nieuwe wetgeving gepubliceerd die elk apparaat met vaste en mobiele flitsermeldingen verbiedt. Hierdoor is het gebruik van elk apparaat met flitsermeldingen mogelijkheden verboden.
Het hoofdkantoor van TomTom is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf telt meer dan 3.500 medewerkers en verkoopt zijn producten in meer dan veertig landen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.