Tuurlijk kunnen opa en oma mee!

Tuurlijk kunnen opa en oma mee! 9
Ecamp signaleert een toenemende vraag van kampeerders om ook de grootouders mee te vragen voor vakantie. Om hieraan te voldoen heeft het bedrijf het aantal 7 en 8- persoons accommodaties vergroot. In het aanbod zitten nu meer dan dertig campings met stacaravans, huisjes of chalets waar 7 tot 8 personen kunnen logeren. Op camping Zilverstrand in het Belgische Mol net over de grens van Nederland zijn er zelfs stacaravans met vier slaapkamers, geschikt voor tien personen. Op ruim honderd campings in Europa beschikt Ecamp over stacaravans met drie slaapkamers, soms zelfs met twee badkamers.

‘Wij constateren een groeiende vraag naar ‘driegeneratievakanties’: opa en oma die gezamenlijk met kinderen en kleinkinderen vakantie willen vieren,’ stelt Niels Jansen, Commercieel Directeur Ecamp. Daarnaast ziet Ecamp ook een toenemende belangstelling onder klanten om bijvoorbeeld met een bevriend stel of gezin op vakantie te gaan. In de grotere accommodaties verblijft het gezelschap soms gezamenlijk, soms wordt er gekozen voor twee aparte accommodaties. Tegen een toeslag mag op 57 campings ook een eigen tentje naast de caravan geplaatst worden dat met name kinderen leuk vinden. Een overzicht van alle accommodaties vindt men via de ‘Easy zoeken’ button op de homepage van www.ecamp.nl.

Voorbeelden
Op camping Le Bois Fleuri bij Argelès-sur-Mer aan de Roussillon biedt Ecamp chalets met 2 slaapkamers en een mezzanine met 2 bedden, geschikt voor maximaal 8 personen, met WIFI, televisie en afwasmachine. De camping heeft een verwarmd zwembadcomplex en biedt gasten een gratis treinshuttle naar het strand. Ook in Engeland biedt Ecamp ruime accommodaties. Op Lady’s Mile Holiday Park in Devon vind je stacaravans van 38m² die plaats bieden aan 7 personen. De camping ligt vlak bij een zandstrand en heeft een uitgebreid animatieprogramma met onder meer rangertochten waarbij kids op insectenjacht gaan.

Twee badkamers
Camping Port’Land in Port-en-Bessin in Normandië beschikt over visserlodges die rondom een visvijver liggen. Deze hebben 3 slaapkamers voor 8 personen. Nieuw op deze camping zijn Taos stacaravans van 35m² met 2 slaapkamers en 2 badkamers, geschikt voor 6 personen, ook gelegen rond een vijver. De hele familie vermaakt zich op Port’Land dankzij het zwembad met glijbanen, jacuzzi, stranden en een 36-holes golfbaan direct naast de camping.
In Kroatië kan men op camping Bi Village – direct aan het strand van Istrië – logeren in grote bungalows van 80m². Deze beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers. De camping heeft veel faciliteiten en activiteiten voor jong en oud waaronder zwembaden, restaurants, shows en excursies.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.