Vliegbasis Soesterberg even open

Vliegbasis Soesterberg even open 9
Altijd al eens een kijkje willen nemen op Vliegbasis Soesterberg en zo een beter beeld te krijgen van ons (roemruchte) luchtvaartverleden? Dat kan nu. Het Militaire Luchtvaart Museum organiseert tijdens het Nationaal Museumweekend: ‘een kijkje achter de schermen’. Dit wordt gedaan in samenwerking met projectbureau Vliegbasis Soesterberg en het Legermuseum. Tijdens dit evenement op zaterdag 14 en zondag 15 april 2012 kunnen bezoekers de geheimen van de musea en de voormalige Vliegbasis Soesterberg ontdekken. Van 12.00 tot 16.30 uur zullen er gratis bussen pendelen tussen het Militaire Luchtvaart Museum en de tijdelijke depots op de voormalige vliegbasis.

Open werkplaatsen
Ook op het terrein van het Militaire Luchtvaart Museum kan men een kijkje achter de schermen nemen. Het museum beschikt over verschillende werkplaatsen die tijdens dit weekend speciaal voor het publiek de deuren openen. Wilt u wel eens meer zien van en horen over de Vliegbasis Soesterberg, dé bakermat van de militaire luchtvaart in Nederland? Kom dan tijdens het Nationaal Museumweekend naar het Militaire Luchtvaart Museum en laat u eenmalig rondleiden over het vliegveld en genieten van het militair erfgoed. Het Project Vliegbasis Soesterberg is een samenwerking tussen de provincie Utrecht, gemeenten Zeist en Soest. Samen realiseren zij een grootschalig natuurgebied met daarin ruimte voor wonen, cultuur, recreatie.
Tickets voor deze bustour zijn gratis en vanaf 11.45 uur te verkrijgen in het Militaire Luchtvaart Museum. Alleen met een ticket heeft u toegang tot dit evenement. Wees er snel bij want op is op!

Militaire Luchtvaart Museum, Bezoekadres: Kampweg 120, 3769 DJ Soesterberg. www.militaireluchtvaartmuseum.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.