Voor 150 euro naar Malta

Voor 150 euro naar Malta 9
Heb je zin om er dit voorjaar of najaar even tussenuit te gaan? Malta is volgens eigen zeggen “dé ideale bestemming voor een korte break of een citytrip. Op slechts drie uur vliegen vind je er een perfecte mix van cultuur en ontspanning. Heerlijk slenteren door de straatjes van de hoofdstad Valletta, je zintuigen prikkelen in één van de gezellige restaurantjes, een lokale markt, een sportieve fiets of wandeltocht,…. Het ligt allemaal binnen handbereik”.

Voor de snelle beslissers is dit een aantrekkelijk moment want Air Malta heeft een speciale aanbieding die je kunt boeken tot en met 29 maart 2012. Voor slechts 150 euro (alle taxen inbegrepen) boek je een heen en terugvlucht. Je kunt deze boeken voor de periodes tussen 15 april en 15 mei 2012 of tussen 15 november en 15 december 2012. Voor meer informatie: www.airmalta.com

0

One Response

  1. claessens

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.