Voordeel tijdens ski-dip

Sneeuwpret in Italië. Foto: Val Gardena - Gröden Marketing


In de periode dat het wat minder druk is vanwege ‘geen vakanties’ kunnen van 17 maart tot 15 april voorjaarsskiërs in Val Gardena, gelegen in het hart van de Dolomieten, genieten van veel zonuren en gunstige tarieven voor verblijf en skipas. Kinderen tot 8 jaar skiën en verblijven zelfs gratis.

‘Tricks’ showen in het snowparks ‘Piz Sella’, sneeuwschoenwandelingen maken, sleeën, mooie tochten maken door het adembenemende landschap van de Dolomieten of carven over de World Cup afdalingen, in Val Gardena kan het allemaal. Val Gardena, dat vanwege zijn prachtige natuur bekroond is met een plek op de UNESCO Werelderfgoed lijst, biedt voor alle wintersportliefhebbers avontuur en plezier. Zowel voor de doorgewinterde skiërs en snowboarders als voor de wat minder ervaren wintersporter. Met in totaal 175 km aan pistes, waarvan 52 km blauw (eenvoudig), 105 km rood (gemiddeld) en 18 km zwart (moeilijk) zijn er altijd wel mooie pistes waar iedereen zich kan wagen aan een waanzinnige afdaling. Zowel off-piste als op de geprepareerde pistes biedt Val Gardena veel mogelijkheden.

Consumenten vinden meer informatie over de aanbiedingen, voorwaarden en aangesloten accommodaties op www.valgardena.it

Val Gardena (1226 – 2700m hoogte), ligt in het hart van de Dolomieten, is een vallei in Zuid-Tirol bestaande uit 3 dorpjes, Selva Gardena (Wolkenstein), S. Cristina (St. Christina) en Ortisei (St. Ulrich). Val Gardena (Gröden) alleen bestaat uit 175 km aan pistes, 83 liften en heeft een directe toegang tot de pistes van de Dolomiti Superski, dit gebied bestaat uit 12 dorpen. Met de Dolomiti Superski pas kan de wintersporter gebruik maken van meer dan 450 liften en 1200 km aan pistes.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.