Vueling geeft 30 vluchten weg

Vueling Airbus A320 EC-JGM. Foto: Juergen Lehle (albspotter.eu)

Bericht over de actuele stunt op 29 mei 2013 staat hier.

Vueling trakteert. Op 28 maart – ‘Europe Vueling Day’ – geeft de Spaanse vliegtuigmaatschappij maar dertig vluchten weg via Facebook. Op de Europese Facebook-pagina van Vueling maak je kans op één van de retourtickets naar Barcelona. De tickets zijn geldig vanaf alle steden waar Vueling op vliegt. Voor Nederland is dit vanaf Schiphol Airport Amsterdam.

Opgeven voor de actie is vanaf nu mogelijk via www.facebook.com/vueling.eu. Op woensdag 28 maart geeft Vueling tussen 09:00 en 19:00 uur ieder uur drie tickets weg. De drie winnaars worden meteen in het volgende uur bekend gemaakt op de Vueling Facebook-pagina. Als je voor het uur daarna weer mee wilt doen, moet je wel opnieuw inschrijven. Inschrijven gebeurt door je naam, e-mailadres geboortedatum en voorkeur van vliegveld van vertrek door te geven.

Over Vueling
De Spaanse vliegtuigmaatschappij Vueling is in 2004 opgericht met als doelstelling uitstekende service te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Vanaf oktober 2005 startte Vueling haar eerste vluchten van Barcelona naar Schiphol. Inmiddels vliegt Vueling met een vloot van 48 Airbussen op 74 luchthavens in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. In Nederland vliegt Vueling deze zomer op negen bestemmingen vanaf Schiphol Amsterdam Airport: Barcelona, La Coruña, Alicante, Bilbao, Ibiza, Malaga, Palma de Majorca, Sevilla en Valencia. En vanaf Groningen Airport Eelde naar Barcelona. Meer informatie: www.vueling.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.