ANWB Kampeerdagen

ANWB Kampeerdagen 9

ANWB Kampeerdagen 2011

Aan het begin van het kampeerseizoen organiseert de ANWB de Kampeerdagen. Op deze dagen vind je alles wat met kamperen te maken heeft. Zo is er een tentenshow, zijn de nieuwste caravans te zien en is er veel informatie over kampeerbestemmingen in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn er ook nog leuke activiteiten voor iedereen. De Kampeerdagen worden gehouden op zaterdag 21 en zondag 22 april 2012 in recreatiegebied Ouderkerkerplas in Ouderkerk a/d Amstel.

Tijdens de Kampeerdagen zijn er verschillende dingen te doen. Harm Jan ‘de Barbecueman’ Bloem (bekend van het RTL4-programma ‘Ik kom bij je eten’) geeft barbecue-demonstraties bij het ANWB Kampeerpaviljoen. Als je naar deze website  gaat en je recept instuurt kan het zijn dat Bloem jouw recept gaat maken op de Kampeerdagen. Daarnaast maak je dan kans op het winnen van een BBQ.

Dit jaar heeft de ANWB ook iets nieuws, het Glamping paviljoen. Glamping is genieten van de luxe van thuis én van het buitenleven. In het Glamping paviljoen staan diverse accommodaties opgesteld, zoals de luxe safaritenten.

Ook kun je op de foto met roofvogels bij Bestcamp. Spannend! Ook kan je lekker waterskiën op de waterskibaan van Camping Betuwestrand. Er zijn wetsuits aanwezig, maar neem zelf badkleding mee.

En ook aan de kinderen is gedacht. Die kunnen zich uitleven in het Kinderbos met muziek, dans, spelletjes en nog heel veel andere activiteiten. En er zijn verschillende Natuurkampeerterreinen zijn aanwezig op de ANWB kampeerdagen. Niet alleen kun je er informatie krijgen over hoe leuk het is om op een Natuurkampeerterrein te kamperen, je kunt het letterlijk beleven! Voor de kinderen is er een spannende speurtocht met het thema ‘Beleef de Nacht’ met na afloop broodjes roosteren bij het kampvuur.

De entree tot het evenement is gratis, mits je van tevoren toegangskaarten bestelt op de website. Op het evenement kosten toegangskaarten €2,50 p.p. (€4 voor niet-leden). Kinderen t/m 14 jaar hebben gratis toegang.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.