Avis maakt ongeluk makkelijker

Avis autoverhuurbedrijf

Bij het autoverhuur bedrijf Avis vinden ze dat de afhandeling van een auto ongeluk wel makkelijker kan. Als je nu een auto huurt bij het bedrijf kun je kiezen voor het 360⁰ product. Je huurt alles in een, verzekering en eigen risico zijn volledig gedekt. Daarnaast kun je je auto makkelijker inleveren met schade en neemt Avis de hele schadeafhandeling uit handen. Minder papieren rompslomp dus.

Service en klantgerichtheid staan bij Avis hoog in het vaandel. Met dit 360⁰ product wil de internationale autoverhuurder haar klanten nog beter van dienst zijn. „Bij Avis streven we ernaar om onze slogan ‘We try harder’ elke dag in de praktijk te brengen en optimaal te voorzien in de behoefte van de klant”, aldus Armand Kiès, International Sales Manager Avis Budget Nederland. „Uit het explosief groeiende aantal reserveringen blijkt dat deze 360⁰ all-inclusive service daar een mooi voorbeeld van is en daar zijn we trots op”.

Het 360⁰ product is momenteel te boeken in bijna 30 landen en de all-inclusive huurauto’s zijn voor vakantiegangers wereldwijd te reserveren via www.avis.nl.

Hier een filmpje hoe je creatief kunt zijn met auto’s

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.