Baobab post foto’s reizigers


Baobab gaat deelnemers aan reizen als uithangbord gebruiken. Eind deze maand introduceert Baobab Reizen #IWASFAIR, een nieuwe social media toepassing waarmee reizigers live te volgen zijn tijdens hun Baobab-reis, waar ook ter wereld. Reizigers en reisbegeleiders posten foto’s en berichten met #IWASFAIR en deze worden automatisch geplaatst op www.baobab.nl/iwasfair bij de betreffende reis van Baobab die op dat moment ergens op de aardbol plaatsvindt. Niet alleen familie en vrienden kunnen alle belevenissen volgen, ook toekomstige klanten krijgen een goed beeld van de rondreis.

De foto’s worden met een mobiele telefoon via Twitter, Instagram of Mobypicture ge-upload. Dankzij geo-tagging (mits deze aanstaat) wordt automatisch de locatie gedetecteerd. Zo koppelt het programma de foto’s direct aan de juiste rondreis van Baobab Reizen, te weten de reis die de fotograaf maakt. De beelden worden op basis van actualiteit geplaatst, zo toont de site de meest recente foto’s altijd als eerste.

Bezoekers van de site www.baobab.nl vinden op de homepage een link naar de algemene #IWASFAIR pagina. Hier selecteren zij een bestemmingsland en reis. Hebben zij op de site een reis gevonden, dan gaan zij van die pagina rechtstreeks naar de #IWASFAIR-foto’s van die bestemming. Zo is elke reis binnenkort min of meer live te volgen.

Het complete reisaanbod van Baobab Reizen voor 2012 telt meer dan negentig verschillende reisroutes. Behalve veel keus in bestemmingen, biedt Baobab rondreizen voor verschillende doelgroepen, zoals themareizen, groepsreizen, singlereizen, familiereizen en single-parent reizen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.