Beurs zoekt vakantiekiekjes

Hé dat ben ik in de auto van Floortje op de vakantiebeurs.


Zit jij op een kameel of doorklief je met een jet-ski schuimende golven? Wie weet wordt dit het beursbeeld van de Vakantiebeurs 2013 en kom je jezelf tegen op de website van de beurs, in abri’s, op TV of in de advertentiecampagnes in landelijke dagbladen. De organisator van de Vakantiebeurs is op zoek naar bijzondere foto’s die beleving uitstralen. Wordt jouw foto gekozen tot hét campagnebeeld van de Vakantie ontvang je naast eeuwige roem, ook de foto op grootformaat in de stijl van de Vakantiebeurs.

Foto’s kunnen tot 1 juli worden ingezonden. Ze moeten aan een paar voorwaarden voldoen. Het gaat om beleving, dit moet tot uitdrukking komen in het beeld. De inzender heeft de foto gemaakt vanuit het eigen gezichtsveld (je zit of staat dus ergens op, in, of onder). Andere toeristen mogen niet duidelijk in beeld zijn, de foto moet minimaal 1 MB groot zijn en een hoge resolutie hebben. Inzenden kan via http://www.vakantiebeurs.nl/fotowedstrijd. Op deze pagina vind je ook een aantal voorbeelden. Zodra de winnaar bekend is wordt iedereen daarover geïnformeerd.

Vakantiebeurs 2013 wordt van 9 tot en met 13 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.