Bretagne pronkt met duurzaam

Bretagne pronkt met duurzaam 9
De regio Bretagne heeft een nieuwe website over duurzaam toerisme gelanceerd: www.duurzaam-bretagne-vakantie.com. De ontwikkeling van deze website is het vervolg van het eigen keurmerk “Bretagne Tourisme Durable” dat al langer bestaat. De nieuwe website stelt de bezoeker in staat om zelf een duurzame vakantie samen te stellen in de regio Bretagne, aan de hand van vier rubrieken: Duurzaam Bretagne, Leuke adresjes, Ontdekkingen en Praktische informatie.

De ontwikkeling van deze toegewijde website is een antwoord op de toenemende vraag van duurzaam toerisme op de Nederlandse markt. De Nederlandse toerist wordt zich meer en meer bewust van de negatieve effecten van toerisme op het milieu en de lokale samenleving en laat dit ook vaker meespelen bij het nemen van een beslissing. Enkel de accommodaties en restaurants die een keurmerk hebben ontvangen (zoals Green Key of het Europees Ecolabel) zullen op deze nieuwe site genoemd worden. Ook de accommodaties van het eigen keurmerk “Bretagne Tourisme Responsable” hebben een plekje op de site verdiend.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.