Buitengewone ervaringen in Berlijn

Een van de trekpleisters van Berlijn: de Brandenburger Tor

Tickets voor een uitverkocht concert van de Berliner Philharmoniker? Uw “eigen” Porsche voor prive-tochten door de Duitse hoofdstad? De Berlijnse hotel industrie maakt vrijwel alles mogelijk en trekt gasten naar de Duitse hoofdstad met buitengewone aanbiedingen.

Wie houdt er nou van om alleen te gaan joggen, vooral in een stad ver van huis? Bij de Regent Berlijn kun je gebruikmaken van een speciale service: een ervaren triatleet, Hoofd Conciërge Stephan Mehlhorn, zal je vergezellen met rennen en laat je de mooiste routes van Berlijn zien.

Personal Shopper voor moeder en dochter
The Ritz-Carlton Berlin heeft een nieuwe exclusieve regeling voor “Vader en Zoon” of “Moeder en Dochter”. Omdat een personal shopper een belangrijk onderdeel is van een avontuurlijk weekend voor alle vrouwen, voorziet het hotel in een uitgebreide shopping tour door het KaDeWe. Daarnaast staat er een “rendez-vous ‘met George Clooney (in Madame Tussaud’s) en een bezoek aan de Small Animal Compound van de Zoological Garden op het programma.
Het “Vader en Zoon” programma richt zich minder op luxe en meer op avontuur. De mannen krijgen de kans om als leerling-bakkers de speciale zoete wafels van de Brasserie van het hotel Desbrosses te gaan maken. Daarnaat kunnen ze meedoen aan een cocktail workshop. Bovendien kunnen ze naar hartelust bouwen op het Legoland Disco centrum. Het “Vader en Zoon” pakket bevat ook een prive-filmvertoning in hun eigen hotelkamer.

Het opnemen van een Love Song
Berlijn is de juiste plaats voor verliefde mensen. Want wat is er romantischer dan samen een love song op te nemen? Het “Package for Lovers” bevat 1 uur in de opnamestudio van het hotel om een ​​nummer met professionele hulp op te nemen.

Ontdek Berlijn met de Porsche Panamera
Het Hotel de Rome stelt een Porsche Panamera beschikbaar aan haar gasten. De snelle luxe limousine is altijd beschikbaar en kan gebruikt worden door gasten van het hotel direct na de check-in voor een ritje door de Duitse hoofdstad.
Het Hotel Adlon Heeft ook iets heel bijzonders. Als je een van de drie Presidential Suites – met uitzicht op de Brandenburger Tor of de Potsdamer Platz – boekt krijg je er een eigen butler bij! Hij zal de kranten (zodat de gasten niet inktvlekken te krijgen op hun handen bij het draaien van de pagina’s) strijken, hij begeleidt je naar afspraken of naar het museum, mixt cocktails en hij pakt je koffer in. Wat wil je nog meer?

Sir Simon Rattle in actie
Het Grand Hyatt Hotel biedt je de mogelijkheid om naar het uitverkochte concert van de Berlin Philharmonic te gaan. Omdat het vijf-sterren hotel aan de Potsdamer Platz de officiële partner is van de Berliner Philharmoniker, hebben de gasten toegang tot de felbegeerde tickets via conciërge van de vestiging. Bovendien kun je een kijkje te nemen achter de schermen van de Philharmonie of deelnemen aan een generale repetitie onder leiding van ster dirigent Sir Simon Rattle.

Voor meer informatie over Berlijn ga naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.