Clubvakanties in een app


Robinson, aanbieder van vijfsterren clubvakanties, lanceert vandaag een nieuwe webapp. “Het is de eerste serieuze multi-touch webapp in de Nederlandse reiswereld, gebaseerd op HTML 5, CSS3 en responsive webdesign. De nieuwe webapp van Robinson is inspirerend, informatief en overal direct te bekijken. Want de webapp past zich altijd automatisch aan, of je ‘m nou op een iPad een ander tablet of smartphone gebruikt”, zo meldt het bedrijf.

Robinson biedt volledig verzorgde clubvakanties in twintig clubs op zon- en sneeuwbestemmingen. Het van oorsprong Duitse merk is volgens eigen zeggen marktleider in clubvakanties waarbij sportiviteit en gezondheid centraal staan. Robinson is onderdeel van TUI Nederland en boekbaar bij elk ANVR Reisbureau.

Op basis van de vakantiewensen van de gebruiker selecteert de webapp de meest geschikte Club Robinson. Vervolgens zijn de geselecteerde clubs uitgebreid te bekijken. Je ‘swipet’ van Club Robinson op de Malediven zo door naar Club Robinson in hartje Marrakech. En dan meteen boeken? Met een tik op je scherm krijg je contact met een Robinson-reisadviseur.

Bekijk de nieuwe ROBINSON webapp op: http://m.clubrobinson.nl/
of op facebook op: http://www.facebook.com/ClubROBINSON/app_109458099187114

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.