Düsseldorf viert ook Koninginnedag

Düsseldorf viert ook Koninginnedag 9

Luchthaven Düsseldorf vanuit de lucht.


Dat de luchthaven Düsseldorf zijn Nederlandse klanten belangrijk vindt blijkt uit het feit dat morgen kroontjes worden uitgedeeld aan reizigers, om daarmee ook een beetje Koninginnedag op Duits grondgebied te vieren. Passagiers en bezoekers die de luchthaven aandoen, worden met oranje ‘luchthavenkroontjes’ versierd als koning of koningin. Wie zich van de oranje opblaasbare hoofdtooi wil verzekeren, toont een kassabon van één van de meer dan honderd restaurants, bars, lunchrooms of winkels van het vliegveld bij één van de speciale stands in de Airport Arkaden of bij de gates. Het feest kan beginnen.

Düsseldorf International is voor Nederlandse passagiers een belangrijke luchthaven. Het vliegveld ligt dicht bij de grens en is uitstekend bereikbaar. De Next Generation Hub is het knooppunt voor Lufthansa en Air Berlin. Passagiers profiteren van de talrijke verbindingen die de twee grootste Duitse luchtvaartmaatschappijen en hun partners onderhouden. In totaal kunnen passagiers kiezen uit 70 luchtvaartmaatschappijen die vanaf de Rijn op 190 bestemmingen vliegen. Waaronder veel langeafstandsbestemmingen. Transferpassagiers hebben een minimum overstaptijd van 35 minuten.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.