Efteling vestigt schoolreisjesrecord

De Efteling. Foto: Elkedagvakantie

De Efteling. Foto: Elkedagvakantie


Het is dat er geen officiële waarnemers bij waren, maar bij de Efteling weten ze het zeker: Ze hebben het schoolreisjesrecord in het Guinness Book of Records verbroken. Woensdag vond namelijk een zeer bijzonder schoolreisje naar de Efteling plaats. Vanwege het 60-jarig bestaan van de Efteling en de 15e verjaardag van School Travel dit jaar, hebben beide organisaties samen een groots schoolreisje georganiseerd.

Bijna 1.800 kinderen van dertien basisscholen uit heel Nederland arriveerden met 36 bussen onder motor-escorte bij de Efteling voor een bijzonder ontvangst. Op het Theaterplein werd de hele groep onthaald met een Rekje-Strekje onder leiding van Sprookjesbosbewoners en Efteling-kabouters. Nadat alle spieren opgewarmd waren, konden de kinderen genieten van een mooie Efteling-dag.

Het officiële record voor het Grootste Schoolreisje ter wereld in het Guinness Book of Records staat op bijna 1.200 kinderen. Met de opkomst van vandaag is dat record, hoewel het niet officieel wordt ingeschreven, dus ruim overtroffen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.