Entertainment in Renaissance Hotel

Het duo AM & Shawn Lee.


Hapjes en muziek, een prima combinatie. Het Renaissance Hotel Amsterdam (Kattengat 1) lanceert in Nederland op 21 april (19 – 21 uur) de Nederlandse versie van het entertainmentprogramma RLife Live. Dit Internationale Renaissance programma is gericht op het geven van een persoonlijke beleving aan hotel- en lokale gasten. Het hotel speelt hiermee volgens eigen zeggen in op de behoefte van de Renaissance-bezoeker die niet de geijkte toeristische paden bewandelt. Renaissance wil naam maken als een ‘expert op het gebied van de lokale verborgen schatten.’

In Amsterdam wordt tijdens de eerste RLife Live een DJ-sessie gegeven, gevolgd door een akoestische set van het duo AM & Shawn Lee. Zij luiden de avond in met ‘60s en ‘70s soundtracks, sound library grooves, psych, global disco edits en cosmic funk. Popartiest AM en de in Londen woonachtige groove-master/experimentalist Shawn Lee bundelden al eerder hun talenten om een bijzondere electro/soulsound te creëren. Momenteel is het tweetal op tournee met het bekende Amerikaanse triphop duo Thievery Corporation.

Tijdens de show kunnen genodigden verschillende culinaire hapjes en speciale cocktails bestellen. Dit alles vindt plaats in de 2B Lounge Bar van het hotel. In Amerika vonden in 2011 al meerdere wervelende RLife Live shows plaats met onder meer optredens van Robin Thicke, Bruno Mars, Robyn en Thievery Corporation. Naast het bijwonen van de optredens krijgen gasten ook de kans om middels een Meet en Greet, de artiesten te ontmoeten. Meer informatie: renaissanceamsterdam.com

Renaissance Hotels is een luxe merk met meer dan 140 hotels in 28 landen. Renaissance Hotels heeft onlangs een aantal nieuwe “juweeltjes” in haar wereldwijde collectie verwelkomd – het ultra-modern Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotel, het chique Renaissance New York Hotel 57 in Manhattan en het prachtig gerestaureerde historische Eden Roc, een Renaissance Beach Resort and Spa in Miami, Florida. Deze hotels maken onderdeel uit van een rijke portfolio gedefinieerd door onderscheidende en bekende iconen zoals het Mayflower Renaissance Hotel in Washington, D.C., het Blackstone Renaissance Hotel in Chicago, het Shelbourne Dublin Renaissance en het Renaissance Hotel Beijing.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.