Feestelijke heropening Aviodrome


Aviodrome, het park voor vliegtuigfanaten, gaat door. Op zaterdag 28 april is het zover. Dan opent leisure concern Libéma, exploitant van o.a. Safaripark Beekse Bergen, Brabanthallen ’s Hertogenbosch en Omnisport Apeldoorn, de deuren van het vernieuwde luchtvaartthemapark Aviodrome. Voor de feestelijke opening verzorgt een Fokker Four formatie een spectaculaire vliegshow. Daarnaast wordt een zweefvliegtuig met een spanbreedte van 26 meter en een ander bijzonder pronkstuk, de Catalina, tentoongesteld.

Om de beleving hedendaags en vernieuwend te houden, heeft Libéma een aantal elementen aan het concept van Aviodrome toegevoegd. Een belangrijke verandering is de toevoeging van een platform met buitenterras, dat gesitueerd is naast de Boeing 747. Dit biedt bezoekers een uniek uitzicht op het vliegverkeer dat dagelijks op Lelystad Airport plaatsvindt.

In de entreezone zijn speelvoorzieningen voor kinderen gerealiseerd met interactieve elementen. In het theater kunnen bezoekers dagelijks gratis een leuke en leerzame 3D vliegtuigfilm bekijken op het grootste filmdoek van Nederland. Een groot aantal vliegtoestellen is, in tegenstelling tot het verleden, vanaf nu publiekstoegankelijk. Daarnaast zijn er extra indoor en outdoor speelmogelijkheden toegevoegd. Tijdens diverse shows worden draaiende motoren en taxiënde historische vliegtuigen getoond. Vrijwel alle attracties zijn gratis en de toegangsprijzen zijn gelijk gebleven. Aviodrome is het gehele jaar van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.