Fietsend naar de Floriade


Honderden speciale huurfietsen staan te wachten op bezoekers aan de Floriade2012 in Venlo, die donderdag 5 april voor het publiek opengaat. De Floriade-fiets is in Gastregio Noord-Limburg tijdens de wereldtuinbouwtentoonstelling bij drie grote fietsspeciaalzaken en een aantal verblijfsaccommodaties te huur. De actie met de fietsen moet aantonen dat Noord-Limburg een fietsregio bij uitstek is en dat dit de ideale manier is om de streek te ontdekken in combinatie met een bezoek aan de Floriade.

Er zijn acht Floriade-themaroutes samengesteld, die langs de verschillende verhuurlocaties lopen. De fietsroutes zijn uit te printen vanaf de website www.liefdevoorlimburg.nl en van de (75) iPunten in de regio. En wie een (iPhone/Android) smartphone bezit, kan de route via de gratis Liefde voor Limburg-app downloaden.

De Floriade-fiets is voor € 9,50 per dag te huur en daarbij is een gratis Fietsknooppuntenkaart inbegrepen, op vertoon van de Floriade-fietsvoucher. Die maakt het de fietsers gemakkelijk om zelf alternatieve routes te kiezen, om het afwisselende Noord-Limburgse landschap te verkennen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.