Actie Center Parcs met Floriade

Floriade - Official Opening
De officiële opening van de Floriade vorige week door Koningin Beatrix.

Center Parcs heeft een speciale actie rond de Floriade, die vandaag in Venlo geopend is. “Met de vijf spectaculaire themawerelden, de kabelbaan en de 125 exposanten is deze editie van de Wereld Tuinbouw Expo zeker een bezoek waard. Onze huisbioloog Jean Henkens, verantwoordelijk voor de fauna en flora op onze parken, zorgt voor een indrukwekkende jungle met ’s werelds mooiste groene juwelen die het tropische hart vormen van de Floriade”, zo schrijft het park, dat verschillende vestigingen in de regio heeft: Het Meerdal (20 min afstand), Limburgse Peel (20 min afstand), Het Heijderbos (30 min afstand) en De Kempervennen (45 min afstand). Gasten kunnen voor 25 euro een entreebewijs kopen waarmee ze meermaals naar de Floriade kunnen. Misschien een tip voor de mei-vakantie?

Meer over de opening van de Floriade.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.