Golfen bij een waterval

Golfen bij een waterval 9

De golfbaan gaat op in de natuur.


Wie eens wil golfen bij romantische vijvers, kloven, beken, fascinerende watervallen en lange fairways moet Golfclub Kastelruth Seiseralm op zijn verlanglijstje zetten. Het is een van de mooiste 18-holes golfbanen van Noord-Italië. Deze idyllische golfbaan ligt in de Dolomieten, Werelderfgoed van Unesco. De 60 hectare grote baan voegt zich harmonieus in het landschap. De golfbaan, op 850 meter boven zeeniveau, is bespeelbaar van maart tot november.

En wat kost dat? Geniet van de schone, frisse berglucht met het Uhrtaler Golf Days Arrangement. Vier overnachtingen in Hotel Seiser Alm Uhrtaler. Halfpension, vanaf € 689,- per persoon, inclusief ontbijtbuffet, 5-gangendiner, badjassen en fruit op de kamer. Plus twee green fees voor de Kastelruth Seiser Alm Golfclub (18 holes), golfcart, Seiser Alm golfset en een golfsnack. Informatie: www.seiseralm.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.