Gratis App voorkomt vliegtuigleed


Gratis App voorkomt vliegtuigleed  9

Screenshot Seatguru App


Seatguru heeft iets nieuws, een App. Seatguru.com bestaat al jaren maar nu hebben ze de App store verrijkt met een gratis App. Seatguru heeft zich vanaf de oprichting in 2001 het doel gesteld om reizigers te informeren over de stoelen in een vliegtuig. Dit verschilt namelijk enorm per vliegtuigmaatschappij. Met Seatguru kun je voordat je een vlucht boekt bekijken welke stoel je het beste kan hebben, dus geen ongemakkelijke verassingen meer als je eenmaal in de lucht bent.

Deze informatie heeft de website nu ook allemaal in een App gestopt. De App is makkelijk te gebruiken als je onderweg bent. Je hebt 700 kaarten van stoelen in vliegtuigen van advies voorzien met behulp van 35.000 beoordelingen van reizigers. En al deze informatie handig weergegeven op je mobiele telefoon. Zelfs als je al op het vliegveld bent kun je altijd de beste stoel vinden voordat je gaat vliegen.

Deze App is bijna onmisbaar voor iedereen die wel eens in een vliegtuig stapt. Hij bevat met kleur aangeven kaarten van de stoelen in het vliegtuig (groen voor goed, geel voor twijfelachtig en rood voor doe het niet), hij heeft actuele vlucht informatie zodat jij of de mensen die je op komen halen op de hoogte zijn van vertragingen en je kan in de app de goedkoopste vliegticket met de beste stoel vinden. En dit allemaal gratis.

De App is hier te downloaden.

Gratis App voorkomt vliegtuigleed  10

Screenshot Seatguru App

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.