Harley Davidson motoren nemen Wenen over

Harley Davidson motoren nemen Wenen over 9
In het weekeinde van 10 t/m 13 mei mogen de inwoners van Wenen wel oppassen want de straten zullen volstaan met Harley Davidson motoren. De Vienna Harley Days zijn, zeker voor fans van Harley Davidson, een evenement om niet te missen. Honderden Harley Davidson voornamelijk Oostenrijkse rijders nemen de Ringstrasse in Wenen over

Het weekeind verzamelen duizenden Harley fans zich bij een tentendorp bij de Reichsbrücke op het Donau eiland. Er is live rock, country en blues muziek, de laatste Harley modellen uit Amerika zijn te zien en er kunnen testritjes gereden worden en uiteraard kunnen Harley kleding en accessoires gekocht worden.

Hoogtepunt van het weekend is de optocht van Harley motoren op zaterdag 14 mei vanaf 13.00 uur langs de Ringstrasse die speciaal voor dit evenement wordt afgesloten.

Meer informatie is te vinden op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.