Hebt u ook stroom?

Hebt u ook stroom? 9
Een fietspomp en een bandenplaksetje zijn niet meer voldoende voor de hedendaagse fietser. Steeds meer mensen in Nederland fietsen immers elektrisch. Voor deze elektrische rijders brengt de ANWB dit voorjaar de ANWB E-bikebox Nederland uit: 75 mooie fietsroutes langs knooppunten, mét oplaadpunten en koffie- en lunchadressen.

De elektrische fiets is vooral populair bij actieve senioren. Om het de fietsliefhebber gemakkelijk te maken hebben de makers extra aandacht voor de leesbaarheid en overzichtelijkheid van de route-informatie op de stevige losse routebladen gegeven. In de gids, die in de box zit, vindt de fietser relevante informatie, zoals een overzicht van oplaadpunten, verhuuradressen en handige e-bikegebruiksinformatie. De 75 routes zijn gemiddeld zo’n 45 km, net even iets langer dan de routes voor de ‘gewone’ fiets.

De ANWB E-bikebox kost € 22,95 (ANWB-ledenprijs € 21,95) en verschijnt deze maand bij de ANWB-winkel en in de boekhandel. De box is ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.