Hicle voorkomt heikele toestanden

Hicle voorkomt heikele toestanden 9

Dit is toch de vrijheid waar je van droomt? Foto: Dennis Koomen


Hicle heeft als enig nadeel dat het uitgesproken veel lijkt op ‘heikel’ en dat is nu juist wat de site wil voorkomen. Want het wil voor fietsers en wandelaars een digitale partner zijn om de juiste routes en materialen te vinden. Hicle, een samentrekking van cycling en hiking, is volgens eigen zeggen de beste digitale partner voor fietsers en wandelaars die routes zoeken, zelf routes uitzetten of informatie willen inwinnen over bestemmingen, materiaal of outdoorproducten.

“Hicle bundelt alles wat een fietser of wandelaar nodig heeft op één site,” zegt Jakko Mur, een van de initiatiefnemers van het nieuwe platform. “In de wiki kan iedere ‘hicler’ zijn of haar reiservaringen kwijt en informatie geven over routes. En via de Hicle-kaart kun je eenvoudig routes opzoeken, uitzetten, delen met anderen of downloaden naar je gps-apparaat.”

De toepassingsmogelijkheden van Hicle.com zijn groot. Plaatsing van Hicle-routes op de eigen site of op een Facebookpagina, het aanmaken van een Hicle-pagina – inclusief routes – in eigen huisstijl: het is allemaal mogelijk. Mur: “Met één link kun je je vrienden al je routes laten zien, die tot in de kleinste details op de kaart worden getoond.” www.Hicle.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.