Hulp bij boeken


Pagango.nl is de naam van een nieuwe vind & boek service. Eigenaar Arthur Detering wil het met de website voor consumenten eenvoudiger maken om online hun ideale vakantie te vinden en boeken. Arthur Detering: ,,Het vinden van een passende bestemming en accommodatie kan veel klantgerichter dan tot op heden gebeurt. De meeste zoeksites zijn ingericht op basis van land-, streek- en plaatskeuze en concurreren vooral op prijs. Er zijn slechts beperkte mogelijkheden om te zoeken én te boeken op basis van individuele wensen. Bij Pagango krijgt de klant een persoonlijk advies. De website biedt een vind & boek service, die uitgaat van de interesses en wensen van de consument. Denk aan relevante vakantieperioden op basis van reisgezelschap, accommodatiewensen en faciliteitenvoorkeuren. In 5 stappen kom je op de plaats van bestemming en krijg je passende accommodaties te zien die beschikbaar zijn en je direct kunt boeken. Wij beschikken over een aanzienlijk aanbod van nagenoeg alle grote en bekende reisaanbieders als o.a. Oad, Neckermann, Holland International, Corendon en Vrij Uit.”

Uit frustratie
Pagango.nl werd door Detering in juni 2011 van de vorige eigenaren overgenomen. De voormalig directeur bij Wegener DM heeft de website sindsdien een metamorfose laten ondergaan. Deze nieuwe carrièrestap kwam voort uit frustratie. ,,Moedeloos werd ik tijdens het zoeken naar een passende accommodatie voor een vakantie met mijn eigen gezin. Het bleek een drama! Avonden was ik op Google aan het zoeken en dan zag ik eindelijk een mooie accommodatie, maar: helaas niet meer beschikbaar. Waarom kan dit niet anders, meer klantvriendelijker, vroeg ik mijzelf af. Met een team van enthousiaste en toegewijde mensen ben ik de afgelopen maanden aan de slag gegaan met een nieuwe manier van vakantieoriëntatie. Het resultaat is een website waar consumenten hun volgende ideale vakantiebestemming gemakkelijk kunnen vinden. In 5 simpele stappen zetten wij alle wensen op een rij in een vakantieprofiel. Die vergelijken we met de faciliteiten en kenmerken van meer dan 14.000 accommodaties wereldwijd uit de Waverunner database van Pyton. Alleen passende accommodaties die beschikbaar zijn in de aangegeven periode worden getoond. De gewenste accommodatie kan direct worden geboekt.”

Persoonlijk reisadvies
Pagango is zelf geen reisbureau en werkt daarom samen met partner Face2Face Travel uit Almere. De medewerkers van Face2Face Travel zorgen voor de afhandeling van de online boekingen. Bovendien geven ze persoonlijk advies aan consumenten die geen tijd of zin hebben om te zoeken. Er wordt de mogelijkheid geboden om een afspraak aan huis te maken voor een persoonlijk reisadvies, op basis van de profielinformatie en wensen die de consument heeft ingevuld op de website van Pagango. Op de website kan de consument zich ook oriënteren op informatie over landen, streken en steden over de hele wereld. Er zijn ruim 700 bestemmingen in kaart gebracht. Reisprofessionals beschrijven in reisspecials de mooiste plekken ter wereld. Corno van den Berg, reisjournalist van Droomplekken.nl bezoekt voor Pagango uiteenlopende bestemmingen en schrijft er verhalen over. Sandra van der Meulen is een freelance reisjournalist die veel plekken gezien heeft en deze beeldend beschrijft. De site is bovendien een plek waar reizigers elkaar inspireren. Op Pagango.nl kan iedereen zijn reiservaringen kwijt over bestemmingen, vakantiefoto’s delen en reisverhalen laten plaatsen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.