It’s Alive als reisbureau

It's Alive als reisbureau 8

De Facebook pagina van It's Alive Travel

Met It’s Alive Travel kun je de hele wereld over reizen en ook nog werkervaring opdoen. Het maakt niet uit welke opleiding je doet, je kan je altijd aanmelden. Je kan bijvoorbeeld als onderzoeksjournalist 4 weken door heel Europa door reizen om uit te zoeken hoe duurzaam Europese supermarkten zijn. Of je gaat naar China om de Nederlandse roos te promoten. Eindeloze mogelijkheden maar hoe werkt het?

Je gaat naar de Facebook pagina daar staat een app gereed waar je je interessegebied in kan vullen. De vacatures die daar bij passen komen vanzelf naar boven. Het enige was je dan nog hoeft te doen is je CV en motivatie insturen. Degene met die het beste bij de baan past wordt uitgekozen.

Er zijn verschillende interessegebieden waar je uit kan kiezen namelijk: Internationale handel, Creatie, Duurzaamheid, Wetenschap, Voeding, Techniek en Logistiek. Allemaal dingen die je tegenkomt in de Tuinbouw. Daarnaast zijn er ook veel landen en steden waar je heen kan gaan zoals Tanzania, Polen, Las Vegas, Kenia, New York, Engeland, Mexico en nog veel meer. Het mooie is dat je naast je werk heb je ook nog genoeg tijd om iets van de cultuur mee te krijgen.

It’s Alive komt voort uit de Nederlandse Tuinbouw en is bedoeld om jongeren kennis te laten maken met de wereld van de tuinbouw. De tuinbouw heeft een beetje een suf imago onder jongeren daar wil de organisatie iets aan veranderen door deze campagne. Hiermee willen ze laten zien dat de tuinbouw een aantrekkelijke werkgever is, er is namelijk veel vraag naar goed opgeleid personeel.

Voor meer informatie kijk op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.