Ketnet houdt X-treemdag

Ketnet houdt X-treemdag 10
Hou je van avontuur? Niet bang om je handen vuil te maken? Op paasmaandag 9 april testen Bartel Van Riet en Ketnet je durf tijdens de eerste Ketnet X-peditie X-treemdag in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. In X-peditie X-treem gingen Bartel Van Riet en vijf avontuurlijke Ketnetters enkele weken back to nature. Het plan? Een expeditie door de ongerepte en wilde natuur. De uitdaging? Overleven en allerlei survivaltechnieken leren.

Om zoveel mogelijk kinderen eenzelfde ervaring te bieden, gaat het populaire Ketnetprogramma nu ook op locatie. De Antwerpse Kempen, volgens eigen zeggen ‘een kindvriendelijke en avontuurlijke regio’, vormen het decor voor de eerste editie van de Ketnet X-peditie X-treemdag. De makers vonden in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol de perfecte setting. Toerisme Provincie Antwerpen, het Zilvermeer en de gemeente Mol reageerden meteen enthousiast.

Op paasmaandag 9 april zijn de jonge durfallen aan zet. Er wacht hen een avontuurlijke tocht in de natuur, met meer dan dertig stoere hindernissen, toffe demo’s en superleuke opdrachten. Zoals (veilig!) een vuurtje maken, vlotten bouwen, touwenparcours, deathride, camouflage en meer.

Ketnet X-peditie X-treemdag praktisch
Datum: paasmaandag 9 april van 10.30 tot 17.15 uur, Locatie: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol, Tickets: op 9 april aan de kassa van het Zilvermee (8 euro); kinderen -3 jaar gratis. Meer details op www.antwerpsekempen.be en www.zilvermeer.be

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.