Make-over voor Stayokay Egmond

Het interieur.


Na een ingrijpende verbouwing heeft Stayokay Egmond in april haar deuren weer geopend voor de eerste gasten. Het grotendeels nieuwe hostel heeft 45 ruime kamers, een bar, restaurant en 4 multifunctionele zalen voor feesten, vergaderingen en workshops tot 200 personen. Gasten kunnen na een actieve dag ontspannen in de lounge of op de terrassen.

In Nederland is Stayokay al bijna 85 jaar de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties. Het hostel in Egmond, aan de rand van de duinen, dateert uit de jaren zestig. In het rijke verleden hebben duizenden gasten hier genoten van zon, zee en strand. Architect Ronno Honingh tekende voor de transformatie van Stayokay Egmond tot een modern, transparant gebouw. Het interieurconcept is van ontwerper Edward van Vliet.

Overnachten vanaf € 18,50
Stayokay Egmond is nu een van de mooiste hostels van Stayokay en biedt alle moderne faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Alle 45 kamers, met totaal 188 bedden, zijn voorzien van flexibele stapelbedden, douche en toilet. Het hostel heeft kamers voor 2 tot 6 personen en is geschikt voor zowel individuele gasten als families, groepen en zakelijke gasten. Overnachten is al mogelijk voor € 18,50 per persoon, inclusief ontbijt.

Stayokay Egmond heeft een strak en modern interieur. Naast blauwe kleur- en materiaalaccenten hoor je bij binnenkomst de wind en zee bijna ruisen door het gebruik van elementen van de zon, het water en zand. Het restaurant is voorzien van een mozaïek tegelvloer. In de kamers zijn warme natuurtinten gebruikt.

Over Stayokay
Stayokay is een keten met 27 accommodaties op mooie plekjes in Nederland; midden in de stad, in de bossen of aan kust en water. De keten ontvangt zowel individuele gasten – van families tot backpackers – als groepen – van scholen en bedrijven tot vrienden- en sportgroepen. www.stayokay.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.