Mei-vakantie begint met vermaak


De mei-vakantie is begonnen! In totaal reizen dit weekend zo’n 482.000 passagiers via Schiphol. Om alles soepel te laten te laten verlopen zet de luchthaven extra personeel en entertainment in om de passagiers welkom te heten, de weg te wijzen en vragen te beantwoorden.
Overigens wordt er massaal bezuinigd en gaat men meer op de bonnefooi kamperen of verblijft in een huisje in eigen land. Volgens de ANVR GfK Travelscan is voor de eerste week van mei 15% minder geboekt dan vorig jaar. Ondanks het matige weer kiezen meer mensen voor thuisblijven of een kort uitstapje dichtbij. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen verwacht komende week toch nog 1,8 miljoen vakanties van Nederlanders, waarvan bijna een miljoen in eigen land.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.