National Geographic vernieuwt

National Geographic vernieuwt 7
Reizen is een way of living geworden, meer dan vakantie alleen. We willen de bestemming leren kennen en ervaren. Connectie voelen met het land, de cultuur en de mensen en verrijkt met ervaringen terugkomen. Iedere National Geographic Reisgids draagt hieraan volgens de producent aan bij, vanaf het voorbereiden van de reis tot het nagenieten achteraf.

In de Nederlandstalige National Geographic-reisgidsenreeks verschijnt nu een aantal volledig herziene uitgaven: Cuba, Berlijn, Roemenië, Parijs, Barcelona, Australië en Thailand. Deze reisgidsen bieden niet alleen diepgaande informatie over geschiedenis, cultuur en volk, maar ook insidertips én suggesties voor bijzondere ervaringen.

“Deze reisgidsen zijn al vele jaren bron van informatie over cultuur, natuur, architectuur en geschiedenis van de meest uiteenlopende plekken op aarde. Die informatie, samen met de spectaculaire fotografie, de praktische indeling en de gedetailleerde plattegronden, maken de National Geographic Reisgidsen uniek en onmisbaar voor nieuwsgierige reizigers”, aldus de uitgever zelf.

National Geographic Reisgids
Formaat:13,2 x 21,4 cm
Uitvoering:paperback met flappen
Illustraties:geheel full colour
Prijs:vanaf €21,95 tot en
met €24,95

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.