Nieuwe Sandton Hotels in België

Het hotel in Gent gezien vanuit de binnentuin.


Sandton Hotels heeft twee nieuwe vestigingen geopend in België: Een in Brussel en een in Gent. Het nieuwste adres als uitvalsbasis voor een citytrip naar Europa’s hoofdstad is Sandton Pillows Brussels aan de Place Rouppe. Kleinschalig en persoonlijk is dit nieuwe viersterren deluxe boutique hotel middenin het oude centrum van Brussel, vlakbij de Grote Markt. Er zijn 41 deluxe kamers en 4 royal deluxe kamers, ‘all day dining kaart’-restaurant en twee meetingrooms. Het befaamde tweesterrenrestaurant Comme Chez Soi is de beroemde buurman van Sandton Pillows Brussels.

“Toeristen houden van Gent omdat de stad schoonheid en cultuur combineert met creativiteit, levendigheid en een veelzijdig horeca-aanbod. Het luxueuze viersterrenplus Sandton Grand Hotel Reylof past daar naadloos bij. Het ligt in hartje Gent, op een toplocatie op wandelafstand van de mooiste monumenten: het Gravensteen, de Graslei, de Sint-Baafskathedraal, het Belfort, de Sint-Michielsbrug en het Huis van Alijn”, zo promoot Sandton de vestiging in Gent.

Sandton Grand Hotel Reylof heeft een prachtige binnentuin en een koetshuis. Het 18de-eeuwse gebouw werd met respect voor zijn historische waarde gerestaureerd én van alle moderne comfort voorzien. Gasten kunnen onthaasten in de twee authentieke lounges, of genieten in het gastronomische restaurant Lof met champagnebar en cocktailbar NJOY. Meer dan de helft van de 158 kamers beschikt over een terras of balkon, wat bijzonder is voor een stadshotel. Bij de kamerprijs inbegrepen is WiFi, water uit de minibar en gebruik van het in het koetshuis gevestigde wellness center.

De Sandton hotelcollectie omvat twintig hotels in binnen- en buitenland: Nederland: Château De Raay Baarlo, De Nederlanden Vreeland, Paal 8 Terschelling, Pillows Zwolle, IJsselhotel Deventer; Sandton Eindhoven City Centre, Hotel De Filosoof Amsterdam, Malie Hotel Utrecht, Resort Bad Boekelo, Hotel De Roskam Rheden, Landgoedhotel Vennendal Nunspeet. België: Hotel Broel Kortrijk, Sandton Brussels Centre, Grand Hotel Reylof Gent, Pillows Brussels. Frankrijk: Domaine Cocagne, Cagnes sur Mer (Côte d’Azur) Duitsland: Resort Bayerischer Wald Habischried, Oostenrijk: Residenz Hochalm Saalbach-Hinterglemm. Curaçao: Kurá Hulanda Willemstad, Kurá Hulanda Westpunt.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.