Nu ook TomTom voor caravans

Nu ook TomTom voor caravans 9
TomTom introduceert de TomTom GO LIVE Camper & Caravan. Dit speciale navigatiesysteem voor campers en caravans biedt routes op maat voor verschillende voertuigtypen en vooraf geïnstalleerde specifieke locaties (Points of Interest). Dit maakt het voor bestuurders eenvoudiger om camper- en caravanplekken en -diensten te vinden.

De TomTom GO LIVE Camper & Caravan omvat nieuwe navigatiesoftware die routes en aankomsttijden aanpast aan de omvang, het gewicht en de maximum snelheid van een voertuig. Bestuurders kunnen afzonderlijke profielen aanmaken voor hun camper, caravan, auto, busje en trailer, en het systeem daardoor in al hun voertuigen gebruiken.

“Veel TomTom-klanten hebben gevraagd om navigatie speciaal voor hun camper of caravan”, zegt Joost Jetten, Vice-President Benelux en Zuidelijk Afrika van TomTom. “De GO LIVE Camper & Caravan maakt een einde aan onnodig omrijden en ongewenste verrassingen onderweg. Het systeem berekent niet alleen de beste route, maar biedt ook relevante informatie tijdens de reis.”

TomTom GO LIVE Camper & Caravan is voorzien van Points of Interest waarmee bestuurders nuttige plaatsen vinden, zoals kampeergebieden, chemische-toiletfaciliteiten en servicelocaties voor campers. TomTom levert het systeem gratis met een jaar LIVE Services. Deze dienst biedt toegang tot weersvoorspellingen, realtime verkeersinformatie met HD Traffic en Local Search met TomTom Places. De TomTom GO LIVE Camper & Caravan is vanaf nu beschikbaar voor €399,95 bij de ANWB, NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) en TomTom.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.