Op vakantie met een baby

Op vakantie met een baby 9
Met de komst van kinderen belanden mensen in een compleet nieuwe wereld. Alles verandert en zeker de vakanties. Althans, dat idee leeft. De onlangs gelanceerde website Little Treasures wil het tegendeel bewijzen. Via deze website kunnen mensen bijzondere plekjes vinden voor een vakantie in stijl, mét kleine kinderen. Geen massatoerisme, maar hippe hotels, verrassende villa’s en bijzondere B&B’s; stuk voor stuk bijzondere locaties die niet alleen kind- maar óók oudervriendelijk zijn. De accommodaties van Little Treasures zijn persoonlijk geselecteerd en beproefd door oprichtster Amy Stolze, samen met een klein team van ervaringsdeskundigen. De site is net live gegaan en boekingen kunnen vanaf nu rechtstreeks gemaakt worden via de website www.little-treasures.com.

“Na jaren van reizen naar ‘s werelds mooiste bestemmingen was ik verwend…Na de komst van mijn eerste kindje, was ik bang dat vakanties nooit meer hetzelfde zouden zijn. Gelukkig had ik het mis! Je hoeft geen kwaliteit en stijl op te geven om toch in kindvriendelijke accommodaties te verblijven. Ik ontdekte dat een website hiervoor in Nederland ontbrak. Daarom besloot ik er zelf één te starten en te zoeken naar die locaties die leuk zijn voor kinderen én hun ouders. Zo werd Little Treasures geboren”.

— Amy Stolze, Oprichtster

De Little Treasures website heeft een zoeksysteem waar men kan zoeken op basis van specifieke gebieden, faciliteiten en/of activiteiten. De fotos en icoontjes geven de bezoeker vervolgens snel een beeld van wat een accommodatie te bieden heeft en welke baby-/kinderspullen er al aanwezig zijn. De beschrijving informeert daarna over de details van de bestemming en wijst op de voor- en nadelen ervan. En eventuele vragen kunnen met één druk op de knop doorgespeeld worden naar Little Treasures of naar de eigenaar van de accommodatie. Wie gevonden heeft wat hij zoekt, kan tenslotte direct een boeking maken.

Inspiratie, advies en aanvullende services

Little Treasures biedt ouders naast de beste prijsgarantie, speciale ledenaanbiedingen en kadootjes bij elke boeking, een brede service. Ze geeft tips en inspiratie voor het reizen met kleine kinderen, helpt bij het maken van een shortlist en bemiddelt waar nodig bij het vervullen van specifieke wensen. Door het aanbieden van een ‘pre-arrival shopping service’, hoeft er bovendien nog minder van huis meegenomen te worden. Binnenkort opent Little Treasures ook een online reiswinkel waar kinderspullen voor op reis besteld kunnen worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.