Paasbrunch voor tijgers

Paasbrunch voor tijgers 9
Tijgers tikken ook graag een eitje. Pasen staat voor gezellig samen eten tijdens het paasontbijt of de paasbrunch, een mooie gedekte tafel en paaseieren zoeken in de tuin. Ook voor de bewoners van Dierenrijk is het deze dagen feest. De keurig gedekte tafel laten zij achterwege, maar paaseieren en paasbrood lusten de tijgers, kraagberen en berberapen in Dierenrijk maar al te graag. Niet van chocolade of met spijs, maar van vlees, ijs en groenten.

Op Goede Vrijdag starten de paasactiviteiten voor bezoekers van Dierenrijk met een paaseierenspeurtocht door het park. Ook op zaterdag, zondag en maandag liggen er nog genoeg eieren in het park verstopt om aan de speurtocht deel te nemen. Op eerste en tweede paasdag worden de kraagberen om 11.00 uur als eerste verrast met een smakelijke traktatie die bestaat uit paaseieren, paasbrood en paastakken. Om 12.00 uur krijgen de tijgers speciale vleespaaseieren voorgeschoteld en om 13.00 uur start voor de berberapen de zoektocht naar paaseieren op het apeneiland.

Op tweede paasdag komen bezoekers nóg dichter bij de dieren dan normaal. Op deze dag lopen er namelijk verschillende dierenmascottes in het park rond waarmee je op de foto kunt gaan. Daarnaast zijn er tijdens beide paasdagen verschillende dierenpresentaties en een nieuwe theatershow te zien. Zo wordt er om 14.00 uur een trainingsdemonstratie van de olifanten gegeven en start om 15.00 uur de interactieve theatershow ‘Pico gaat op reis’. Tot slot vindt om 16.00 uur een trainingsdemonstratie van de zeehonden plaats. Dierenrijk is tijdens het paasweekend geopend van 10.00 tot 17.00 uur. www.dierenrijk.nl

Dierenrijk in Nuenen (vlak bij Eindhoven) biedt naast ijsberen, olifanten, tijgers, berberapen, zeehonden en tal van andere dieren ook spectaculair kidsvermaak dat kinderen laat ervaren hoe dieren leven en wat dieren kunnen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.