Railz Miniworld krijgt nieuwe naam

Railz Miniworld krijgt nieuwe naam 8
Railz Miniworld bestaat 5 jaar en krijgt per 27 april 2012 de naam ‘Miniworld Rotterdam’. Erik de Zwart – treinfanaat pur sang – komt op deze dag de nieuwe naam onthullen. Reden voor de naamswijziging is dat de miniatuurwereld inmiddels veel meer omvat dan een modelspoorbaan.

In de afgelopen vijf jaar is Railz Miniworld uitgegroeid tot een gevarieerde miniatuurwereld vol met verhalen waarin wereldstad Rotterdam een prominente plaats heeft. Dit is terug te zien in de nieuwe naam: Miniworld Rotterdam. De uitgebreide binnenattractie met stadsgezichten, polderlandschappen en havengebieden biedt voor jong en oud urenlang kijkplezier.

Inzetten op groei
Het jaar 2011 werd afgesloten met een nieuwe record van meer dan 80.000 bezoekers, een toename van 11% ten opzichte van 2010. In het eerste kwartaal van 2012 staat het totale bezoekersaantal op bijna 350.000 bezoekers sinds de opening in 2007. Directeur Marc van Buren: “Wij gaan inzetten op verdere groei. Naast de nieuwe naam Miniworld Rotterdam richten wij ons op de verhalen die zich afspelen in de miniatuurwereld. Met de belevenissen van de inwoners van Miniworld Rotterdam gaan we de verbeelding van onze bezoekers nog meer prikkelen. We verwachten hiermee in de komende jaren een nog breder publiek te kunnen bereiken en de stijgende trend in bezoekersaantallen te kunnen handhaven.” Meer informatie: www.miniworldrotterdam.com

Railz Miniworld krijgt nieuwe naam 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.