Singapore Airlines breidt service uit

Singapore Airlines breidt service uit 9
Singapore Airlines heeft een naam hoog te houden als het om service en luxe gaat. Met ingang van 5 juni 2012 zal SilkAir, de regionale dochteronderneming van Singapore Airlines, starten met drie wekelijkse vluchten naar Hanoi. Tezamen met de dagelijkse vluchten van Singapore Airlines naar de Vietnamese hoofdstad, bieden beide luchtvaartmaatschappijen een totaal van tien retourvluchten per week aan. SilkAir zal haar vluchten uitvoeren op dinsdag, donderdag en zondag.

Singapore Airlines’ Senior Vice President Marketing de heer Tan Chik Quee zei: “Singapore Airlines en SilkAir hebben er altijd naar gestreefd om de synergie van ons gecombineerde netwerk van 97 steden in 37 landen te verhogen en de aansluitingsmogelijkheden voor onze passagiers te verbeteren. We kijken dan ook uit naar de nieuwe SilkAir vluchten naar Hanoi die een ideale aanvulling zullen zijn op de vluchten die al door Singapore Airlines worden aangeboden”.

Hanoi is de tweede grootste stad van het land, met een sterke groei in het toerisme, de bankensector en de financiële instellingen. Hanoi is een stad met meer dan duizend jaar aan historie en beschikt over een rijke cultuur. Temidden van de door Frankrijk beïnvloede architectuur bevinden zich prachtige musea, tempels en monumenten, klaar om door de reiziger ontdekt te worden.

Australië
Onlangs hebben Singapore Airlines en Virgin Australia in Darwin, tijdens de lancering van de ‘Visit Australia Airpass’, de voordelen, voor zowel de overzeese reizigers alsook voor de Australische toeristenindustrie, van hun nieuwe alliantie, extra onder de aandacht gebracht. De ‘Airpass’ biedt zowel Singapore Airlines- als SilkAir passagiers, die reizen naar Australië, aantrekkelijke- en flexibele reismogelijkheden aan naar de belangrijkste steden in Australië, door gebruik te maken van het binnenlandse netwerk van Virgin Australia.

De ‘Airpass’ biedt: De mogelijkheid om per bezoek aan Australië maximaal 10 binnenlandse bestemmingen te bezoeken tegen een aantrekkelijk tarief. Een keuze uit 29 Australische steden met 61 binnenlandse vliegroutes, uitgevoerd door Virgin Australia. Stelt passagiers in staat om op één ticket naar een aantal idyllische bestemmingen als Broome, Darwin, Hamilton Island, Hobart, Uluru en de Whitsundays te reizen, inclusief in-flight entertainment (indien beschikbaar) en maaltijden.

Over Singapore Airlines
Toen Singapore Airlines in 1972 werd opgericht, beschikte het over een bescheiden vloot van 10 vliegtuigen en werden slechts 22, voornamelijk Aziatische, steden in achttien landen aangevlogen. Met als doelstelling modernisering van de vloot, product en service innovatie en marktleiderschap, heeft Singapore Airlines zich volgens eigen zeggen snel onderscheiden als een world-class luchtvaartmaatschappij. Vandaag de dag word Singapore Airlines internationaal erkend als ‘s werelds meest toonaangevende luchtvaartmaatschappij en beschikt het over een moderne vloot van meer dan honderd passagierstoestellen. Het totale netwerk, waar ook Singapore Airlines Cargo en de SilkAir bestemmingen onderdeel van zijn, omvat 101 steden in 40 landen.

Singapore Airlines heeft in oktober 2007 luchtvaartgeschiedenis geschreven door als eerste met ’s werelds grootste passagiersvliegtuig te vliegen, de Airbus A380. Dit staat synoniem voor de inspanningen van de maatschappij om marktleider te blijven in de luchtvaart. In 2004 lanceerde Singapore Airlines ’s werelds langste commerciële non-stop vlucht tussen Singapore en New York (Newark), gebruikmakend van Airbus A340-500 toestellen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.