The Bali Book: bijzondere villa’s

The Bali Book: bijzondere villa’s 8

Een van de verblijven op Bali.


Na het succes aan de Nederlandse kust (aanzee.com) en uitbreiding van de activiteiten in de Caribic (CuraçaoXL en BonaireXL) start de Bergense reisorganisatie Aan Zee haar activiteiten op het Indonesische eiland Bali. Vanaf deze maand kunnen liefhebbers van bijzondere vakantieaccommodaties terecht op www.theBaliBook.com. De website – geïnspireerd op een sprookjesboek – bevat een selectie privé villa’s op het eiland. In reclamepraat: “Geniet in alle rust van je eigen zwembad midden in een tropisch groen landschap, waan je een local en nuttig een Balinese lunch in een lokale warung om de hoek, zie de zon onder gaan vanuit de jacuzzi op je eigen dakterras en word wakker met een frisse douche onder de palmbomen in je buitenbadkamer. Wie beweert dat sprookjes niet bestaan?”

“Voor al onze villa’s geldt dat ze leiden naar schitterende, rustige plekjes op het eiland waar je als hotelgast minder snel komt.” aldus Dick Hakkenbroek, initiatiefnemer van The Bali Book. “Met de privacy van een eigen huis dus, maar wel met de service van een vijfsterrenhotel. Op verzoek komt een kok een uitgebreid diner bereiden, dat vervolgens wordt opgediend aan een lang gedekte tafel aan je privé zwembad. Bij een aantal villa’s is zelfs een eigen spa aanwezig, waar tegen kleine vergoeding onder meer Balinese massages worden verzorgd. Verder geldt voor alle villa’s dat gasten gebruik kunnen maken van een auto met privé chauffeur om het eiland te verkennen.”

Op de website www.theBaliBook.com staan beschrijvingen en sfeerimpressies van het actuele aanbod aan villa’s, en hun beschikbaarheid. Omdat er allerlei extra opties kunnen worden geboekt (ook huwelijken) kan online en vrijblijvend een aanvraag worden gedaan bij de BaliBook-servicedesk.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.