Thuis in heel Europa

Thuis in heel Europa 9

De Bed & Breakfast website van de ANWB

De ANWB heeft haar toch al uitgebreide assortiment met iets nieuws verrijkt. Vanaf nu hebben ze een website waar je gemakkelijk alle Bed en Breakfast kan vinden in heel Europa. Op anwbbedandbreakfast.nl biedt de ANWB meer dan 2200 bijzondere adressen aan door heel Europa. Daarnaast staat de site vol met tips, thema’s, aanbiedingen en een uitgebreide zoekfunctie. Een leuk deatail is dat alle Bed & Breakfast een Nederlandssprekende eigenaar hebben.

De B&B’s zijn doorzoekbaar op een groot aantal kenmerken. Zo kunnen je aangeven of je in de stad willen verblijven of juist aan zee, in welke prijsklasse ze zoeken en of de hond mee mag. Maar ook of je graag in een kasteel of een woonboot logeren. Bovendien is er extra aandacht besteed aan B&B’s die geschikt zijn voor mindervaliden.

Daarnaast is bij alle Bed & Breakfasts zijn foto’s en informatie over de kamers en de omgeving opgenomen. Via de site kan je direct bij de eigenaar reserveren. De ANWB blijft B&B’s aan de site toevoegen, dus het is de moeite waard om telkens weer een kijkje te nemen.

En om de service helemaal compleet te maken kun je op de website gratis de B&B-app voor Iphone en Android downloaden, erg handig voor onderwerg.

Heb je nu wel zin gekregen in een lekker weekeindje weg bezoek dan de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.