Tv-tip: Roadtrip Zuid-Amerika


Nu zijn we bij Elke Dag Vakantie.nl gek van reisprogramma’s (uiteraard!), maar als het om roadtrips gaat, dan worden we nog iets blijer. Voor ons is dat het ultieme vakantiegevoel: Je pakt je auto, een paar spullen, voldoende geld en gaan! Vanaf vanavond kun je op Veronica een roadtrip dwars door Zuid-Amerika beleven. Wij zitten vanavond om even voor half elf klaar. U ook? Anders in ieder geval de harddisk even laten snorren, zodat je het later kunt kijken.

Hier info over de eerste aflevering: “De road trip start in de hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires. Saar verkent deze prachtige stad en dan begint het avontuur; al meteen moet het duo 936 kilometer afleggen. Ze rijden richting Puerto Madryn en onderweg brengt Sebastiaan een bezoek aan het plaatsje Veronica, waar hij voetbalt met het plaatselijke team. Ze rijden door een prachtig landschap en kunnen het niet laten om af en toe van het prachtige uitzicht te genieten. Sebastiaan gaat ook op zee met een bootje op pad om walvissen te spotten.”

Meer informatie over deze programmareeks bij Veronica.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.