Verdien je eigen vakantie terug

Een van de vakantiehuizen uit het bestand van AanZee.com

Stel je voor: jij ligt te genieten op het strand in Spanje en dat allemaal voor niets. Dat kan met de hulp van AanZee.com. Zij helpen je namelijk met het verhuren van je huis terwijl jij op vakantie bent. Je leegstaande huis wordt zo toch nog goed gebruikt en daarnaast kun jij van het geld dat je verdient gelijk je vakantie betalen.

Er zijn steeds meer Nederlanders die voor deze optie kiezen want bij AanZee.com hebben ze steeds meer vraag en aanbod. Het aanbod van Aan Zee is in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid naar ruim 1.000 karakteristieke vakantiehuizen, voornamelijk in de Nederlandse kuststreek. Directeur Dick Hakkenbroek: “We merken dat de vraag naar vakantiehuizen in Nederland steeds groter wordt, zowel van buitenlandse toeristen als van Nederlanders zelf. Aan de andere kant krijgen we bij Aan Zee steeds meer verzoeken van mensen die hun huis willen verhuren. Dat heeft te maken met een stukje bewustwording, consumenten willen duurzaamheid, zowel voor het milieu als voor de portemonnee. Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een thuisgevoel op een bijzondere plek, er is een mooie slogan: Stay at other people’s houses to live like a local.”

De huizen die Aan Zee aanbiedt zijn stuk voor stuk bijzonder: een vrijstaande villa in kunstenaarsdorp Bergen, een grachtenpand in Amsterdam of een landelijk boerderijtje. Micheline Michels heeft Aan Zee benaderd om haar huis te verhuren als ze met haar man op vakantie is: “Ik vind het zonde als ons mooie huis leegstaat in de vakantieperiode. Daarnaast geeft het me een veilig gevoel dat er iemand is als wij weg zijn en is het handig voor onze huisdieren. Die blijven gewoon thuis, daar zorgen de huurders voor. Wat mij betreft is het de ideale manier om te delen wat we hebben, zodat ook andere mensen kunnen genieten van onze prachtige plek in de natuur.”

Voor meer informatie ga naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.