Verhuur een Oranje-slaapplaats

Verhuur een Oranje-slaapplaats 9
Je kunt natuurlijk je fiets meenemen en overnachten in een goedkoper hotel in de directe omgeving van Amsterdam, maar je kunt ook naar een andere manier om te overnachten tijdens de Koninginnennacht. Slaapplaatsen zijn net als de plekjes om je spullen te verkopen schaars met Koninginnedag. Daarom moedigt Wimdu, de grootste Europese online aanbieder van privé accommodaties, huiseigenaren aan om hun deuren te openen voor bezoekers tijdens de populairste feestdag van het land. Koninginnedag is de gelegenheid bij uitstek om een appartement of logeerkamer te verhuren: tijdens het Paasweekend waren alle accommodaties in Amsterdam al volledig volgeboekt. Vier samen Koninginnedag door je deuren te openen en verdien tegelijkertijd een extra zakcentje.

Afgelopen twee jaar trok Koninginnedag zo’n 800.000 bezoekers naar de hoofdstad. Velen daarvan zijn op zoek naar een accommodatie om te overnachten en vooral de vraag naar privé accommodaties is groot. Zo heeft Wimdu in de nacht van 29 op 30 april nog maar vier accommodaties in Amsterdam beschikbaar. Daarom zoekt Wimdu meer ‘hosts’ die hun appartement of logeerkamer beschikbaar willen stellen voor verhuur.

Social Travel zit in de lift, tot grote vreugde van Wimdu. De groei van het online platform weerspiegelt de toenemende populariteit van social travelling; de trend om als local door een land te reizen en bij particulieren te overnachten. “Onze indrukwekkende bedrijfsresultaten bewijzen het: social travelling is de travel trend van het jaar. Websites voor het aanbieden van particuliere woningen zijn booming,” zegt Arne Bleckwenn, Managing Director van Wimdu.” Geen wonder – want naast de meestal lagere prijs in vergelijking met hotels, gaan vakantiegangers steeds meer op zoek naar authentieke ervaringen. Meer informatie: www.wimdu.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.