Wandelpad van 1400 km


Het Wales Coast Path is ongetwijfeld een project van lange adem geweest. De bestaande lange-afstand-wandelpaden, waaronder het Isle of Anglesey Coastal Path, Ceredigion Coast Path, Offa’s Dyke Path en Pembrokeshire Coast Path, worden met elkaar verbonden om één ononderbroken route van 1400 km te creëren die wandelaars in staat stelt om langs de gehele kust van Wales te lopen. Het pad volgt de kust van Wales van Queensferry in Noord-Wales tot aan Chepstow in het uiterste zuidoosten en is in mei klaar zijn om bewandeld te worden. Het uitzicht dat langs het kustpad van Wales is te bewonderen, is rijk en gevarieerd van ruige kliffen en fijne zandstranden tot kleine eilandjes, forten en vuurtorens. Zie ook: www.visitwales.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.