Weekend in Belgische Kempen winnen


Om te vieren dat de Antwerpse Kempen een nieuwe website heeft, kunnen bezoekers aan de site een gratis tweekend voor twee in die Belgische regio winnen. Op www.antwerpsekempen.be zie je meteen welke fiets- of wandelknooppunten, attracties, bezienswaardigheden en evenementen in de buurt van je gekozen logeeradres liggen. Net als de actuele promoties. Omgekeerd staat bij elke toeristische attractie het dichtstbijzijnde logies vermeld. Ook handig zijn de rubrieken ‘culinair’ en ‘kindvriendelijk’ voor wie een fiets- of wandelroute zoekt. De website besteedt veel aandacht aan fotografie, zodat de bezoeker de Kempen virtueel kan proeven.

De komende weken staat de actie ‘Da’s boenk erop’ in de kijker. Vier bekende Kempenaars verklappen in een online filmpje hun favoriete plekje in de Kempen. Ann Van Elsen trok naar het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Dirk Draulans naar het Provinciaal Groendomein Prinsenpark, Lies Lefever naar het Kasteel van Turnhout en Paul Herygers naar de Kalmthoutse Heide. Wie hun vraag juist beantwoordt, maakt kans op een verblijf in een Kempens logeeradres naar keuze.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.