Zwitserland in een Ipad App

De nieuwe Ipad App "MySwitzerland"

Zwitserland heeft iets nieuws om je van optimale informatie te voorzien. Als je alles wil weten over het vakantieland dan download je gratis de nieuwe Ipad App. De MySwitzerland gids bevat inspiratie voor de perfecte vakantie. Je kan er alles vinden over natuurexcursies, culturele highlights, evenementen en tips voor verblijfplaatsen.

Maar er is meer nieuws voor de vakantieganger die graag naar Zwitserland gaat. Zo hebben ze een nieuw zomermagazine uitgegeven. Deze eerste editie van het blad Zwitserland is gratis te downloaden op de website. In dit magazine staan verschillende wandelingen langs het water en vindt u alles over Zwitserse streekproducten. Daarnaast staat het blas Reiz& deze editie in het teken van Zwitserland. Via deze link is het blad gratis te downloaden.

Heb je nou geen Ipad en wil je toch weten wat er deze zomer gebeurt in Zwitserland? Dan heeft Elke Dag Vakantie wat tips. Bezoekers van de website stedentripper.nl hebben Luzern verkozen tot twee-na-leukste kleine stad van Europa. En Luzern heeft wat leukst de bieden deze zomer. Zo is er het Blue Balls Festival. Dit is een van de belangrijkste muziekfestivals in Zwitserland. Rond de meerboezem en in het cultureel en congrescentrum treden internationale sterren op. En er is het Seenachtsfest, muziek en stands rond de meerboezem evenals het schitterende vuurwerk trekken tienduizenden kijklustige toeschouwers uit heel Zwitserland naar Luzern.

In 2012 viert de stad St. Gallen, die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, zijn naampatroon Gallus met een groot jubileumfeest.Van 20 april t/m 16 oktober 2012 nodigen de stad en het kanton St. Gallen uit voor tal van evenementen en speciale tentoonstellingen.

Voor meer informatie over Zwitserland ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.