Aftellen naar de basisschool


Nog eventjes en dan begint de grote vakantie. Voor een deel van de schooljeugd een spannende tijd, omdat ze – na wat proeflesjes – dan eindelijk naar de ´echte school´ mogen. “Hoeveel nachtjes slapen nog tot school begint?” – met de First Day of School Countdown app van Appracadabra help je kinderen vanaf een week van tevoren met het aftellen tot de eerste schooldag. Tik de dagen op een grappige manier af en kijk hoe een kuikentje zich voorbereid op háár eerste dag, geholpen door een grappige aap en een attente giraf. Sta samen elke dag even stil bij het naar school gaan – en geniet op de grote dag zelf van een kleine verrassing.

De First Day of School Countdown app is een hulp voor kinderen die voor het eerst naar school gaan – en voor oudere kinderen die niet kunnen wachten tot school weer begint. Personaliseer de app met een foto van je kind en vul zijn naam en de datum waarop school weer begint in. Acht dagen voor de eerste schooldag krijg je een reminder zodat je niet vergeet dat je de volgende dag kunt beginnen met aftellen. De First Day of School Countdown app heeft ruimte voor drie kinderen, visualiseert het verstrijken van het jaar met 365 kleurige stippen en is in 20 talen beschikbaar – ook in het Nederlands.

De First Day of School Countdown app is geïllustreerd door illustrator en moeder Caroline Ellerbeck van Homemade Happiness. Deze kinder-app is geschikt voor de iPad, iPhone en iPod touch en en is vanaf juli 2012 te koop voor 0,79 eurocent.

First Day of School is een Kind Kids App en bevat geen in-app aankopen, advertenties, koppelingen met sociale netwerken zoals Facebook of Twitter, (verborgen) data-analyse of externe links.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.