Angry Birds pretpark in Finland


Deze zomer landen de Angry Birds in het Särkänniemi Adventure Park in Tampere, Finland. De boze vogels en groene varkens uit de razend populaire smartphone app krijgen een eigen ‘Angry Birds Land’ in het pretpark. Het Angry Birds-spel staat op de vierde plaats van de meest gedownloade apps ter wereld. Verwacht wordt dat het themapark veel internationale fans trekt.

Angry Birds Land
Op 8 juni a.s. opent Särkänniemi Adventure Park officieel de deuren van ‘Angry Birds Land’. Alle attracties zijn gebouwd in de Angry Birds-stijl en speciaal ontworpen voor families met jonge kinderen. Het themapark kent twaalf attracties, verschillende speelplaatsen en eettentjes. Särkänniemi Adventure Park is het eerste attractiepark dat toestemming kreeg om het beroemde spel als thema te gebruiken.

Internationale hype
Angry Birds Land is een ‘must see’ voor miljoenen Angry Birds spelers, maar ook een unieke ervaring als je het spel nog niet kent. Het spel, waarin je kwade vogels lanceert met een katapult, is ontwikkeld door het Finse Rovio Mobile. Het is de bedoeling om constructies van hout, ijs en steen te vernietigen inclusief de daarin verborgen groene varkens.
Tampere ligt in het zuidwesten en telt na Helsinki en Espoo het grootste aantal inwoners. Naast het themapark biedt Tampere stijlvolle Finse architectuur, indrukwekkende meerlandschappen en parken en bossen dichtbij het centrum. Vanaf Amsterdam vliegt Finnair op Tampere met een korte overstap in Helsinki. Finland telt 24 vliegvelden, verspreid over het land. Maar ook met de auto en per boot is Finland prima bereikbaar.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.