De Nacht van Kunst & Wetenschap

De Nacht van Kunst & Wetenschap 8

Het programma van de Nacht van Kunst & Wetenschap is bekend

Eerder hebben we al aandacht besteed aan de Nacht van Kunst & Wetenschap maar er is nieuws! Aanstaande zaterdag is het zover en nu is het programma bekend. De binnenstad van Groningen staat dan vol met muziek, kunst en wetenschap. Er zijn ruim 220 acts verspreid over 14 locaties.

En ze hebben hun best gedaan om er een gevarieerd feestje van te maken. Onder andere Noisia, Kraantje Pappie, Robots, La Pegatina, Cyborgs, talkshow De Wetenschap Draait Door met Menno Bentveld, Spinvis, Dazzled Kid, veel experimenten, Moss zijn te zien. Het festival wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd en het thema is deze keer: Healthy ageing.

Het festival begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur op buitenlocaties. Bij binnenlocaties minimaal tot 02.00 uur. Alleen bij de Bibliotheek Groningen openen de deuren om 19.00 uur want Spinvis begint om 19.30. De 14 locaties in het centrum van Groningen zijn onder andere het Groninger Museum, Academiegebouw, De Der Aa-Kerk, Academie Minerva, Vismarkt & Forum Images.
Kaartjes zijn nog steeds te koop. Voor €10,- heb je een kaartje in de voorverkoop, op de dag zelf kosten ze €15,-.

Voor meer informatie of kaartjes ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.